FAQs

Producte
Proteïna
Consum

Som uns bojos de les proteïnes tant aficionats a l’esport i a l’exercici físic com tu. És per això que hem creat YoPRO, una deliciosa gamma de iogurts i batuts alta en proteïna.  

Pots trobar els nostres productes en diferents formats, sabors i gramatges proteics: des del iogurt de cullera amb 15g de proteïna per unitat, fins a iogurts líquids i batuts UHT amb 25g de proteïna per unitat.

Tot el nostre YoPRO amb 0% de sucres afegits* i 0% de greix.  

Què més? A diferència del que passa amb la proteïna en pols, els nostres productes no necessiten preparació abans de prendre’ls. Només has d'anar a la botiga més propera i agafar el vostre sabor preferit. Sí, això és tot.

Volem assegurar-nos que us donem suport en cada pas del camí, i que ho fem d'una manera deliciosa i saborosa!

*Conté sucres presents de forma natural.

Tots els nostres YoPRO són alts en proteïnes i amb un 0% de greix i un 0% de sucres afegits*. Pots tenir una visió completa de la nostra gamma aquí.

El nostre iogurt líquid amb 25g de proteïna està disponible en 2 sabors: Maduixa-Gerds, Vainilla-Galetes i Coco.

El nostre iogurt de cullera amb 15g de proteïna el pots trobar en 3 sabors: Vainilla, Nabius, Natural, Crema de Cacauet i Banana. La teva boca està salivant, oi?

El nostre batut UHT amb 25g de proteïna està disponible en 2 sabors: Xocolata i Vainilla.

*Conté sucres presents de forma natural.

Per fer-ho simple, les proteïnes són un macronutrient – un nutrient essencial que forma part d'una dieta equilibrada. Juntament amb els hidrats de carboni, els lípids i la hidratació, són els quatre pilars de la nutrició. 

En el món de l'exercici físic, probablement has notat que hi ha un gran focus en la quantitat de proteïnes que consumim per dia. Això és perquè les proteïnes juguen un paper clau en els músculs. Les proteïnes contribueixen al manteniment i creixement ossi i a la recuperació de la massa muscular*. És per això que són bones, especialment si entrenes amb freqüència.

Depenent de la intensitat i el tipus d'exercici, les necessitats diàries d'ingesta de proteïnes poden variar.   Per aquesta raó, els aliments alts en proteïnes són una bona opció per als atletes com a part d'una dieta equilibrada. Això és tot. Ben simple, no?

*La proteïna contribueix al manteniment de la massa muscular i òssia, i al creixement de la massa muscular. 

Característiques nutricionals clau

·       No s'afegeix sucre a cap dels productes de Yopro.  El sucre que contenen és només el que és present naturalment en els  seus ingredients, com la llet o la fruita.

·       Cap dels productes de Yopro té greix.

·       Tots els abeurables estan lliures de lactosa (que contenen menys del 0,01% de lactosa).

Els productes làctics YoPRO contenen proteïnes de la llet de vaca: proteïna de sèrum i proteïna caseïna. 

La proteïna de sèrum conté els 9 aminoàcids essencials, incloent una bona quantitat de leucina, que juga un paper important en el creixement muscular i el procés de recuperació. La proteïna de sèrum és una de les preferides entre els atletes com tu, no? 

D'altra banda, la caseïna és també una proteïna completa que conté els 9 aminoàcids essencials.

*Els aminoàcids essencials formen part de proteïnes. La proteïna contribueix al creixement de la massa muscular.

Els aminoàcids de cadena ramificada (també anomenats BCAAs) són un grup de 3 aminoàcids essencials: leucina, isoleucina i valina. Tant la llet de vaca com la soja contenen BCAAs. Si vols un producte amb una quantitat significativa de BCAAs, busca la nostra gamma de batuts YoPRO amb 25g de proteïna. Cada batut de proteïna YoPRO conté 5100 mg de BCCA per unitat.  

La ingesta de proteïnes ajuda a conservar i augmentar la massa muscular. Ambdues opcions requereixen exercici físic per aconseguir l'objectiu. 

Sí, no hi ha cap problema. Es recomana que cada persona tingui una ingesta de proteïnes adequada a la seva condició i necessitats en funció de la seva activitat. YoPRO conté proteïna natural ja que el seu origen és la llet de vaca.

La quantitat de proteïna dependrà del pes, la quantitat d’activitat física realitzada i els objectius de cadascú. Es recomana que la ingesta de proteïnes es faci al llarg del dia i no de cop, ja que el cos només és capaç d'assimilar uns 25g de proteïna per ingesta. Així que no hi ha una quantitat màxima, només cal tenir en compte que si preneu més de 30 g de proteïna per àpat, el cos no arribarà a absorbir-la tota. Normalment en dinars i sopars mengem una quantitat de proteïna més elevada, però en l'esmorzar i entre hores és important incorporar aliments que ens ajudin a arribar a aquests 15-25g de proteïna recomanada.    

YoPRO és un aliment que complementa la dieta. Pot servir com a aperitiu, postres o esmorzar saludable, però no és un substitut dels àpats principals del dia.

Això dependrà del tipus d’entrenament i de les necessitats que tinguis. Hi ha estudis que demostren els beneficis de la ingesta de proteïnes tant abans, com durant o després d’entrenar. El consum més habitual sol ser durant o després de l'activitat física. El principal benefici de consumir-lo després de l'entrenament és que ajuda a la recuperació dels músculs més ràpidament i així poder continuar entrenant l'endemà.

YoPRO està disponible a la majoria de grans cadenes de distribució del país:

El Corte Inglés

Carrefour

Alcampo

Eroski

Consum

Dia

Condis

Prime Now

Amazon Fresh

Sí! Però tingueu en compte que la congelació del iogurt canviarà les seves característiques (sabor, textura, olor...) i la seva experiència de consum. La seva textura cremosa i suau es tornarà sòlida i gelada. Es poden congelar i consumir com a gelats, però no és aconsellable congelar-lo i descongelar-lo repetidament perquè això pot alterar les característiques de qualitat del producte i afectar negativament a l'experiència del consumidor.

Qualsevol producte refrigerat dura fins a 4 hores fora de la nevera mantenint les seves propietats sempre que no estigui exposat a la calor.

Però a YoPRO anem més enllà i hem creat una línia especial per a aquells atletes que vulguin emportar-se les proteïnes a la bossa del gimnàs i consumir-les després d'una dura sessió d'entrenament. La nostra gamma de batuts UHT, disponible en 2 deliciosos sabors: xocolata i vainilla, es conserva perfectament a temperatura ambient.

Sí, absolutament! YoPRO serà el teu nou aliat a la cuina. Hem desenvolupat una secció de receptes altes en proteïes perfecte per al vostre  pre-entrenament i post-entrenament! Fes-hi un cop d'ull.

És clar! També és deliciós amb fruites naturals. YoPRO és una gamma de proteïnes a base de iogurt que pot servir com a base per a preparar els vostres esmorzars o aperitius.