POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

POLÍTICA DE PRIVADESA I PROTECCIÓ DE DADES

DANONE és conscient de la vostra preocupació sobre com utilitzem les vostres dades personals i reconeixem la importància de protegir la vostra privadesa. Aquesta Política de privadesa us explica de quina manera DANONE, SA (d’ara endavant, "DANONE”) capta i gestiona les vostres dades personals per al Programa de fidelització de Danone.es. Explica quines dades recollim, com les utilitzem, per a què les necessitem i com poden beneficiar-vos o interessar-vos. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres aquí si teniu cap dubte o comentari, o si voleu exercir algun dels vostres drets.

Quines dades de caràcter personal recollim.

Per a la participació en el programa de fidelització Danone.es, tractarem les següents dades personals de tots els usuaris.

a. Dades personals de contacte, com ara nom i adreça electrònica, sexe, número de telèfon, adreça postal, DNI i data de naixement (tot i que algunes dades només són obligatòries i necessàries en bescanviar els punts).

b. Les dades del vostre compte d'usuari, com ara el vostre identificador d'usuari, l’adreça electrònica d'usuari i la contrasenya. Aquestes dades són necessàries per tal de crear un compte personal a qualsevol de les nostres comunitats en línia;

c. Informació sobre el vostre entorn familiar, tot i que no cal incloure dades personals, per tal de poder personalitzar el contingut que us oferim;

d. Informació del vostre navegador, com ara les pàgines a què heu accedit, la data d'accés, la vostra ubicació quan hi vàreu accedir, així com la vostra adreça IP;

e. L'historial dels punts adquirits i el producte o servei mitjançant el qual els heu obtingut, així com els cupons o els articles pels quals els heu bescanviat.


A més, podem tractar dades sobre les vostres preferències o interessos mitjançant la vostra navegació pel nostre lloc web o utilitzant l'aplicació per a telèfons intel·ligents del programa de fidelització Danone. Aquestes dades només s'utilitzaran per a personalitzar els productes i serveis que us oferim, així com les comunicacions comercials que puguem enviar en qualsevol moment, tal com s'indica a l'apartat següent i a les

Els vostres drets.

Quan tractem les vostres dades personals, teniu una sèrie de drets que podeu exercir en qualsevol moment. Hem preparat un resum d'aquests drets juntament amb les implicacions que tenen per a vós. Podeu exercir els vostres drets en qualsevol moment a través de la nostra pàgina de contacte aquí.

Dret d'accés a les vostres dades personals i a la seva rectificació

Teniu dret a accedir, corregir o actualitzar les vostres dades personals en qualsevol moment. Entenem la importància d'aquest dret i que vulgueu exercir els vostres drets.

Dret a la portabilitat de les vostres dades

Les vostres dades personals són portàtils. Això vol dir que es poden moure, copiar o transmetre electrònicament. No obstant això, aquest dret només s'aplica quan:

  • 1. El tractament es basa en el vostre consentiment;

  • 2. La tramitació es realitza per a l'execució d'un contracte;

  • 3. El tractament es realitza per mitjans automatitzats.