Recepta de cake pops navideños

Preparació

Els nostres ingredients

Preparació

Racions : 24 cake pops

Temps de preparació : 30 minuts

Temps de cocció : 40 minuts

Temps total : 70 minuts

Els nostres ingredients

  • 50g de sucre morè

  • 2 ous

  • 50ml d'oli

  • 240g de farina

  • 15g de llevat en pols

  • 400g de xocolata rubí

  • 2 iogurts YoPRO natural

  • 150ml de batut de YoPRO xocolata

  • Sprinkles daurats

  1. Pas 1

    Batem amb una barilla de mà els ous, el sucre, l'oli i el batut de xocolata.


    Tamisem la farina i el llevat i les afegim a la barreja. Batem lleugerament per integrar tots els ingredients.

  2. Pas 2

    Aboquem la barreja en un motlle ben untat i posem al forn durant 40 minuts a 180ºC.
    Deixem refredar el pa de pessic fins que puguem tocar-lo sense cremar-nos. Esmicolem en un bol i afegim els iogurts naturals YoPRO. Barregem bé per formar una massa amb consistència suficient per fer boletes. Anem reservant les boletes.

  3. Pas 3

    Desfem la xocolata robí a el bany maria. Si no trobem aquest tipus de xocolata, podem modificar-lo per la xocolata de la nostra preferència, idealment un cobertura.
    Mullem els palets dels cake pops en la xocolata i els clavem en les boletes.
    Banyem els cake pops en la xocolata i decorem amb els sprinkles.

    Bon profit!