Recepta de pastís mousse de nabius

Preparació

Els nostres ingredients

Preparació

Racions : 1 pastís

Temps de preparació : 60 minuts

Temps de cocció : 30 minuts

Temps total : 90 minuts

Els nostres ingredients

  • 120g de dàtils

  • 60g d'avellanes

  • 60g de nous

  • 4 iogurts YoPRO nabius

  • 3 clares d'ou

  • 50ml de llet

  • 4 fulles de gelatina

  • 300g de nabius

  • 60g de sucre morè

  • 80ml d'aigua

  1. Pas 1

    Desossem els dàtils i posem al bol de la batedora amb les avellanes i les nous. Triturem fins aconseguir una massa lleugerament enganxosa.


    Posem aquesta pasta a la base del nostre motlle de pastís i la premsem amb una cullera una mica mullada per crear una base fina i llisa.


    Quan tinguem la base del pastís llista, la deixem a la nevera.

  2. Pas 2

    Posem les fulles de gelatina a hidratar amb una mica d'aigua a temperatura ambient durant 10 minuts.


    Mentrestant, escalfem la llet i hi afegim la gelatina hidratada. Barregem bé per dissoldre-la completament.


    Muntem les clares a punt de neu i reservem de moment.


    Aboquem els iogurts en un bol i afegim la llet amb la gelatina. Batem bé per incorporar els ingredients. Incorporem les clares muntades barrejant suaument, sense trencar-les.


    Afegim la barreja al motlle amb la base i deixem refredar a la nevera uns 30 minuts.

  3. Pas 3

    Mentre el pastís es refreda anem a preparar la melmelada. Posem els nabius, el sucre i l'aigua en un cassó a foc i bullim fins que la barreja espesseixi, durant uns 30 minuts aproximadament.


    Retirem el pastís de la nevera i distribuïm per sobre la melmelada.


    Tornem a deixar a la nevera perquè reposi mínim 4 hores més.


    I ja estarà a punt el nostre pastís de mousse de nabius proteic!