Recepta de pastissets de coco i maduixa

Preparació

Els nostres ingredients

Preparació

Racions : 12 pastissets

Temps de preparació : 10 minuts

Temps de cocció : 20 minuts

Temps total : 30 minuts

Els nostres ingredients

  • 100g d'oli de coco

  • 50g de sucre morè

  • 3 ous

  • 50g de coco rallat

  • 1 iogurt líquid de maduixa YoPRO

  • 100g de farina integral de civada

  • 1 sobre de llevat integral

  • 70g de farina de coco

  • 400g de maduixes congelades

  • 1 llimona

  • 10g d'agar agar

  • 60g de xocolata blanca sense sucre

  1. Pas 1

    Barregem les maduixes amb el suc de llimona en un cassó i deixem coure fins que es desfacin completament les maduixes en un puré dens.


    Desfem l'oli de coco i li afegim el sucre morè. Batem bé per integrar el sucre. Afegim els ous i el iogurt líquid. Tornem a batre fins que tots els ingredients estiguin ben incorporats.


    Tamisem la farina de coco, la d'espelta i el llevat. Incorporem aquests ingredients secs a la barreja que hem preparat. Afegim també el coco ratllat i barregem bé.

  2. Pas 2

    Pintem un motlle de 12 porcions individuals amb oli de coco fos o amb un esprai d'oli. Enfarinem també, així evitarem que s'enganxin els pastissets.


    Omplim totes les porcions de el motlle fins a la meitat amb la massa. Després afegim una cullerada del puré de maduixes que hem preparat i cobrim amb la resta de la massa.

  3. Pas 3

    Fornejem els pastissets durant 20 minuts a 180ºC. Després els retirem de forn, ens esperem uns minuts i desmotllem. Deixem refredar en una reixeta.


    Desfem la xocolata blanca i decorem els pastissets al nostre gust.


    Ja podem clavar la dent!