Recepta de blue donuts

Preparació

Els nostres ingredients

Preparació

Racions : 6 donuts

Temps de preparació : 30 minuts

Temps de cocció : 20 minuts

Temps total : 50 minuts

Els nostres ingredients

  • 90ml d'oli de coco

  • 1 iogurt YoPRO nabius

  • 60g de sucre morè

  • 180g de farina de civada

  • 1 plàtan

  • 10g de llevat en pols

  • 5g de pasta de vainilla

  • 230g de xocolata blanca sense sucre

  • 30g de xocolata negra

  • 80g de iogurt YoPRO de nabius

  1. Pas 1

    Desfem l'oli de coco i ho batem amb el iogurt de nabius, el sucre, el plàtan, la pasta de vainilla, la farina de civada i el llevat. Barregem bé fins que s'integrin tots els ingredients.

  2. Pas 2

    Omplim els motlles de donuts i posem al forn durant 25 minuts a 180ºC. Retirem de l'forn i deixem refredar.


    Quan els donuts estiguin a temperatura ambient, els desmotllem i deixem reposar uns minuts.

  3. Pas 3

    Desfem la xocolata blanca al bany maria i la fem servir per segellar la part de sota dels donuts. Els omplim amb el iogurt de nabius i cobrim amb la resta de la xocolata blanca.


    Deixem reposar a la nevera fins que es refredin completament. Desfem la xocolata negra i decorem els donuts al nostre gust.