Recepta de tortell de Reis proteic

Preparació

Els nostres ingredients

Preparació

Racions : 1 tortell

Temps de preparació : 60 minuts

Temps de cocció : 30 minuts

Temps total : 90 minuts

Els nostres ingredients

  • 2 planes de pasta de full

  • 1 ou

  • 1/4 de taronja

  • 10g de bocins de xocolata

  • 5g d'atmetlles laminades

  • 3 YoPRO naturals

  • 20g de cacau desgrassat

  • 50g de xarop d'atzavara

  • 5g de gelatina en pols

  • 30g d'aigua

  1. Pas 1

    Tallem les planxes en forma de donut usant un plat gran per a la circumferència exterior i un got per a la interior. També podem comprar una pasta de full que vingui en forma rodona i tallar únicament el centre.


    Pinta una de les dues amb una miqueta d'ou batut i punxem amb la forquilla per evitar que pugi massa. Posem al forn durnate 15 minuts a 180ºC.


    Pintem l'altra planxa amb ou. La vam decorar amb les rodanxes de taronja, les llavors de xocolata i les ametlles laminades. Posem al forn durant 15 minuts també.

  2. Pas 2

    Barregem els iogurts YoPRO amb el cacau, el xarop i batem bé. Dissolem la gelatina en aigua tèbia i l'afegim a la barreja.


    Batem una mica més per integrar bé tots els ingredients i deixem reposar 15 minuts a la nevera.

  3. Paso 3

    Omplim una màniga pastissera amb la crema de xocolata que hem fet. Amb aquesta fem pics de crema a la planxa de pasta de full que no està decorada.
    ¡Tapem amb la part superior i a regnar!
    Si no tenim una màniga pastissera, podem usar una bossa de plàstic d'ús alimentari, com les dels entrepans.