Recepta de pollastre al curry amb arròs basmati

Preparació

Els nostres ingredients

Preparació

Racions : 2 plats

Temps de preparació : 15 minuts

Temps de cocció : 10 minuts

Temps total : 25 minuts

Els nostres ingredients

  • 600g de pollastre

  • 1 iogurt YOPRO natural

  • 2 cullarades de curry

  • 1 cdta. de canyella

  • 2 alla

  • 2cm de gingebre

  • Sal

  • Pebre

  • 1 ceba

  • 100ml de brou de verdures

  • 1 cdta. d'oli

  • 160g d'arròs basmati

  • 600ml d'aigua

  1. Pas 1

    Piquem els alls amb una mica de sal fins aconseguir una pasta.


    Ratllem el gingebre i el afegim juntament amb el pebre, el curri, la canyella i el iogurt. Barregem tot bé.


    Afegim el pollastre trossejat a la barreja i el deixem macerar.

  2. Pas 2

    Mentre el pollastre es va macerant, fem bullir l'aigua amb sal i afegim l'arròs.


    Deixem coure fins que l'aigua s'evapori i l'arròs quedi al dente.


    En una cassola, comença a sofregir la ceba amb l'oli d'oliva i una mica de sal. Deixa ofegar uns minuts i després afegeix el pollastre, i deixa coure un parell de minuts a foc fort perquè la carn es segelli i quedi cruixent per fora però sucosa per dins.

  3. Pas 3

    Afegim el brou i deixem coure tot junt durant 3 minutets.
    Servim el pollastre amb l'arròs basmati a la banda i culminem amb una mica de julivert i bitxo.

    Gaudeix-lo!